Βουγιούκας Τεχνική :: Ηλεκτρολογικά και Μηχανολογικά Έργα

Τσουρουκτσόγλου 18
1ος όροφος,
142 31 Ν. Ιωνία
Tηλ: 210 27.91.151
Fax: 210 27.91.169
Kιν: 6932 201798
info@vougioukas-texniki.gr


Έξυπνο σπίτι - Αυτοματισμοί

Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ, φροντίζει για εσάς και σας προσφέρει άνεση, ασφάλεια και ευκολία με το έξυπνο σπίτι και την τεχνολογία InstaBus, χαρίζοντάς σας στιγμές απόλαυσης, χαλάρωσης και τον απόλυτο έλεγχο του σπιτιού σας με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού. Πραγματοποιεί όλη τη μελέτη, ηλεκτρολογική εγκατάσταση και προγραμματισμού του συστήματος InstaBus κατά KNX.

ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ

Το έξυπνο σπίτι μου, με την τεχνολογία Insta Bus της KNX, θα με ειδοποιήσει για τα πάντα και θα μπορώ να τα ελέγξω, σαν να ήμουν εκεί, με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού από όποια συσκευή θέλω.

ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ:

1. Αυξημένη ασφάλεια – Αποτροπή κινδύνων δείτε περισσότερα
2. Υψηλό βαθμό άνεσης και ευκολίας δείτε περισσότερα
3. Ποιότητα και ευκολία για άτομα με ειδικές ανάγκες, ηλικιωμένους δείτε περισσότερα
4. Απόλυτο έλεγχο λειτουργιών του σπιτιού (είτε απουσιάζω είτε όχι) δείτε περισσότερα
5. Τη δυνατότητα να προσομοιώνω ανθρώπινη παρουσία ακόμα και όταν ο ίδια απουσιάζω
δείτε περισσότερα
6. Εξοικονόμηση ενέργειας – Μείωση κατανάλωσης άσκοπης ενέργειας δείτε περισσότερα

δείτε περισσότερα:

Έχοντας πραγματοποιήσει την ηλεκτρολογική εγκατάσταση του συστήματος Insta Bus της KNX μπορώ να πετύχω τον έλεγχο όλων των συσκευών του σπιτιού μου. Αν απουσιάζω και έχω την αίσθηση ότι άφησα κάποια συσκευή ανοιχτή ή το θερμοσίφωνο, μπορώ να το κλείσω με το πάτημα ενός κουμπιού (από το κινητό μου ή όποια συσκευή επιλέξω ή έχω πρόσβαση) ακόμα και να με ειδοποιήσει το έξυπνο σπίτι μου με όποιο τρόπο εγώ επιλέξω. Ακόμη μπορώ να ελέγξω όλα τα ρολά και τον συναγερμό του σπιτιού μου. Το έξυπνο σπίτι μου θα με ειδοποιήσει για τυχόν ανεπιθύμητους επισκέπτες και επίσης έχω την δυνατότητα να ανοίξω σε κάποιον επισκέπτη χωρίς να είμαι εκεί. Μπορώ δηλαδή να χειριστώ οποιαδήποτε κατάσταση στο σπίτι μου, όπως θα λειτουργούσα αν βρισκόμουν εκεί.
Με την τεχνολογία Insta Bus της KNX, μπορώ να ρυθμίσω τα πάντα όπως τον φωτισμό του σπιτιού μου ανάλογα με τις δραστηριότητές μου ή τις ώρες της ημέρας και να δημιουργήσω μια ατμόσφαιρα ανάλογη των περιστάσεων. Ακόμη έχω την δυνατότητα αυτόματης ρύθμισης της θερμοκρασίας του σπιτιού μου ανάλογα με τις περιβαλλοντικές συνθήκες. Μπορώ επίσης να ρυθμίσω όποιο χώρο θέλω, όποια ώρα θέλω να έχω συγκεκριμένο φωτισμό, ζεστό χώρο, ζεστό νερό κλπ. Έτσι έχω και εξοικονόμηση ενέργειας, χρόνου και φροντίζω για το περιβάλλον.
Το έξυπνο σπίτι μου παρέχει ευκολίες ακόμα και όταν εγώ ή κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας ηλικιωμένος, άτομο με ειδικές ανάγκες, έγκυος κλπ., και φροντίζει να διευκολύνει και να καλυτερεύει την ποιότητα της ζωής ανάλογα με τις ανάγκες μου και τις δραστηριότητές μου. Επίσης μπορεί να με ειδοποιήσει έγκαιρα σε περίπτωση ανάγκης, όταν λείπω από το σπίτι, ώστε να φροντίσω αμέσως το άτομο που χρειάζεται βοήθεια.
Το έξυπνο σπίτι, με την τεχνολογία Insta Bus της KNX, φροντίζει να έχω τον απόλυτο έλεγχο του σπιτιού μου, σαν να ήμουν εκεί, και να ελέγχω με κάθε λεπτομέρεια όλες τις λειτουργίες του σπιτιού όπου και αν βρίσκομαι με το πάτημα ενός κουμπιού.
Αν απουσιάζω, το έξυπνο σπίτι μου μπορεί να αποτρέψει την εισβολή κάποιου ανεπιθύμητου επισκέπτη, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ότι ο κάποιο μέλος της οικογένειας είναι εντός της οικίας, ανοιγοκλείνοντας κάποιο φως, βάζοντας μουσική, ανοιγοκλείνοντας κάποιο ρολό ή όποιο άλλο σενάριο σκεφθώ, ώστε λείποντας να νιώθω πιο σίγουρος για την ασφάλεια του σπιτιού μου.
Το έξυπνο σπίτι, με την τεχνολογία Insta Bus της KNX, ρυθμίζει την θερμοκρασία του χώρου ανάλογα με την θερμοκρασία του περιβάλλοντος και τις προτιμήσεις μου, έχοντας πάντα ένα ζεστό ή δροσερό σπίτι χωρίς να καταναλώνεται άσκοπη ενέργεια. Έτσι εξοικονομώ ενέργεια και χρήματα και φροντίζω για εμένα και τον περιβάλλον.